Kwalitatief Ai??n goedkoper…

Wegwerpinstrumentarium vindt hoe langer hoe meer zijn weg doorheen hetAi??volledige ziekenhuis. Daar waar dit instrumentarium vroeger enkel toepassing vond binnen spoedafdelingen wordt dit hoe langer hoe meer ook gebruikt op consultaties zoals gynaecologie, stomatologie en oftalmologie. Ook als aanvulling binnen een operatiekwartier kan dit instrumentarium een economisch voordeel bieden.

Voor DL Medical blijft de hoogstaande kwaliteit primordiaal, maar ook het economische voordeel mag niet uit het oog verloren worden. Contacteer ons gerust om deze financiAi??le oefening samen met jullie te maken.

De kwaliteit wordt alleszins gegarandeerd door:

 

 

– Instrumenten van hoogwaardige kwaliteit

Sterilisatie via gecertificeerde processen

Gekleurde ringen zodat er geen verwarring bestaat in de sterilisatie

– Samenstelling op maat


25 jun2013
0
Responses